Welkom op de FAQ pagina van Jeco Glazen. Hieronder treft u een overzicht aan van veelgestelde vragen mét antwoorden. Staat uw vraag er niet bij? Neem beslist even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Ja, de glazen kunnen bedrukt worden en/of in diverse kleuren geleverd worden. De kosten van het bedrukken bedragen circa 6 eurocent per glas. De kosten zijn afhankelijk van het type opdruk en het gebruik van kleuren. Het is óók mogelijk om het glas in diverse kleuren te bestellen. Neem beslist even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

De levertijd van de glazen is afhankelijk van de grootte van de bestelling en eventuele bedrukking van de glazen. Partijen tot 1200 stuks worden binnen 1-3 weken geleverd. Afhalen op bestelling in Etten-Leur is ook mogelijk. Voor partijen boven de 10.000 glazen verzoeken wij u om even contact met ons op te nemen.

De minimale bestelhoeveelheid is 12 glazen. Voor bestellingen boven de € 500,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Het gebruik en de reiniging van de glazen is uitvoerig getest. Ook onder meer extreme omstandigheden. Bij normaal gebruik kan een glas minstens 50-75 keer gebruikt worden.

De kunststof glazen van Jeco Glazen zijn krasbestendig bij normaal gebruik. In het glas zijn speciale randjes aangebracht die voorkomen dat de glazen bij stapelen klem komen te zitten.

De glazen worden geproduceerd in Nederland. Wij hebben een ruime voorraad glazen in Nederland beschikbaar zodat wij snelle levering kunnen waarborgen. Voor grotere bestellingen verzoeken wij u even contact met ons op te nemen.

Het Jeco Glas is gepatenteerd. Uiteraard staan wij altijd open voor leuke ideeën en samenwerking. Heeft u hierover een vraag? Neem beslist even contact met ons op.

De kunststof Jeco Glazen zijn bij uitstek geschikt voor gebruik tijdens evenementen, bij (sport)verenigingen en in de horeca. Het Jeco Glas is in verschillende formaten beschikbaar en kan gebruikt worden voor alle soorten (fris)dranken.

Jeco Glazen heeft met haar businessmodel ingezet op ‘hoog volume, lage marges’. Het is centenwerk. Uiteraard zijn wij altijd bereid om over de prijs te praten. Ook denken wij graag mee over de inzet in creatieve marketingconcepten.

Staat het antwoord op uw vraag hier niet bij? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder!